Aktiviteter

Mjölknabbens Camping erbjuder dig möjligheten att ta del av naturen på ett lugnt och avkopplat sätt. Hyr en roddbåt eller kanot och njut av vår vackra natur kring Åsnen. Endast 3 km från campingen ligger Sunnabro, en av huvudentréerna till Åsnens nationalpark, med härliga strövstigar.

HYR EN RODDBÅT

Ta dig ut i Åsnen med roddbåt. Med eller utan motor. Båtarna är Linder Fishing 440 i aluminium, motorerna är Mercury 4 hk 4-taktare. Se priser här » Stort och rikt fiskebestånd i Åsnen. Att det länge varit gott om fisk i Åsnen är vida känt. Många bor hos oss på Mjölknabbens camping bara för det fina fisket. Under åren som gått har vi dokumenterat några av de största fångsterna som våra boende senare stolt kunnat berätta om när de kommit hem. Du köper ditt fiskekort för ”Åsnen FVO” på www.ifiske.se

Här på Mjölknabbens camping får ni dom oförglömliga semesterupplevelserna. Här kan ni hyra en roddbåt och ro ut i Åsnens fantastiska natur och övärld. Ni möts av ett rikt fågelliv, Åsnen är norra europas fiskljusetätaste sjö, ni kan även se och höra storlommen ropa över sjön på kvällarna. Här finns även häger och med lite tur kan man få se en havsörn. Eftersom det finns så rikt fågelliv är en del öar fågelskyddade under tiden 1 April till den 31 juli. Vilket betyder att man inte får gå iland på dessa öar under den tiden.

UPPLEV NATUREN

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå